Tekerd Jobbra

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan vehetek részt az akcióban?

Csupán egy kerékpárra és egy okostelefonra van szükséged. Első lépésként töltsd le a Hello Bringás applikációt (Android és iOS telefonra is megtalálod) és regisztrálj.

Ha más kerékpáros alkalmazást is használsz, akkor először az abból származó adatok jelennek meg, és csak ezt követően látod a számlálót. Ne felejtsd el szinkronizálni az applikációkat és engedélyezni az egészségügyi adataidhoz való hozzáférést!

Ki vehet részt a kampányban?

Mindenkire számítunk, bárki részt vehet a kampányban. Regisztrálj, gyűjtsd a kilométereket és kövesd az eseményeket itt és a Facebookon.

Van minimálisan teljesítendő feltétel?

Annyit tekersz, amennyihez kedvet érzel. A regisztrációval semmilyen kötelezettség nem jár, viszont minden egyes rögzített kilométer számít az összesítésben.

Nem működik az applikáció, mit tegyek?

Ha elakadsz a kilométergyűjtéssel vagy nem működik az applikáció, a tekerdjobbra@hankookadomany.hu e-mail címen jelezd és igyekszünk a lehető leggyorsabban megoldást találni. Annak is örülünk, ha erre a címre küldesz néhányat az akció ideje alatt bringázás közben készített fényképek, képernyőfotók közül.